12 човека, 6 спални, 3 бани
джакузи, басейн, барбекю
прекрасна градина с масивен каменен зид, механа, камини

Традиционна атмосфера и красива градина

Къщата се състои от четири спални, кухня, трапезария, две бани и едно помещение на приземния етаж ("механата"), оформено като гостна стая. Реставрираната плевня предлага още две спални и баня.
Няколко входа водят към къщата, интериорът е раздвижен - една врата се отваря към друга, от едно помещение се влиза в друго - усещането е като за преминаване през лабиринт.
От централния вход през малко фоайе се влиза в кухнята - функционално оборудвана, съобразно най-високите съвременни стандарти. Впечатление тук прави красивият дървeн таван с масивни стари греди; кухнята отвежда към обширна трапезария, семпло и стилно обзаведена с маса за хранене и столове, и удобна мека мебел; множеството малки дървени прозорчета откриват гледка към градината и басейна. Акцентът в тази стая е старинен долап, заемащ от край до край една от стените в трапезарията; зад вратите на долапа е скрито още едно прозорче. В противоположния ъгъл на стаята има друга старинна мебел - красив иконостас. Автентичният облик на трапезарията се допълва от облицования в тъмно дърво таван.
От кухнята и трапезарията се излиза на широка площадка, която свързва кухнята с механата, намираща се на приземното ниво. През зимата тази площадка е остъклена със специални дървени платна с високи прозорци (подвижна конструкция, която напълно хармонира с визията на къщата.) - така достъпът до механата в студените зимни дни е през остъклената част, без да се налага да се излиза навън. Площадката е оформена като кът за отдих с оригинални люлеещи се кресла и маса в стил „Рустик”.
На едно ниво по-високо от кухнята е разположена голяма спалня с красива камина и семпло и изискано обзавеждане -старинно легло, гардероб и скрин от масивен дъб; малките прозорчета, дюшеменият под и красивият дървен таван допълнително подчертават традиционния облик на стаята. Спалнята е с прилежаща баня с вана и оригинални плочици в пастелни цветове.
От тази спалня се влиза в друга, по-малка,уютна и приветлива, с топлия цвят на старо дърво. Лавица, декорирана с красиви медни съдове, обточва две от стените на стаята и ефектно допълва старинния интериор. В тази спалня се намира  най-голямата забележителност на старата къща - зидана печка -„джамал”, която в миналото е служила както за готвене, така и за отопление.(джамалът функционира и днес).
Тази  стая води към още две спални, елегантно обзаведени със старинни мебели от масивно дърво. Последната, най-външна спалня разполага с баня с вана и душ-кабина. Стара дървена вратичка осигурява пряк достъп на тази спалня към площадката между кухнята и механата и към градината.
 Механата е едно от най-впечатляващите помещения в къщата - съхранени са старинните каменни зидове, на чийто фон се откроява дървения таван с масивни греди; запазена  е приканващата камина от камък, която заедно с комфортна кожена гарнитура и елегантна масичка, оформя холовата част, където има LCD телевизор, система за домашно кино, Sony Playstation; в противоположния край на помещението е трапезната маса в комбинация с красиви дърворезбовани столове.
Някогашната селска плевня също е реставрирана и е превърната в атрактивна жилищна площ, предлагаща две спални и баня. Стара дървена врата с автентична брава въвежда в плевнята.В коридора веднага впечатлява запазената каменна стена,която е ефектно включена в интериора и придава особен чар на обстановката. Старинната атмосфера в спалните е деликатно подчертана от миндерите под прозорците, от таваните с масивни  дървени греди. Високите прозорци, заемащи изцяло едната стена на спалните, пропускат изобилие от светлина, внасят усещане за простор и отварят гледка към басейна и градината.
Градината е просторна, богато озеленена, с оформени няколко къта - басейн в комбинация с хидромасажна вана, барбекю и  дървена беседка. Оградена отвсякъде с високи каменни зидове, градината носи усещане за спокойствие и уединение. Прекараното в нея време е истинско блаженство - зеленина, тишина, усамотение - едно обновявящо и презареждащо изживяване, наситено с полъха на някогашни дни и носещо чувството за нещо хем близко и познато, хем отдавна отминало.
Подарете си една луксозна почивка в това недокоснато от времето място! Преоткрийте обаянието на дните от „едно време”!